Abans d'obtenir un certificat SSL per el vostre lloc web, ha de generar una sol·licitud de Signatura de Certificat (CSR). Aquesta sol·licitud inclourà el seu nom de domini i empresa, així com informació específica per al servidor en què està allotjant.

Crearem un CSR:

1.- Entreu al cPanel a SSL / TLS

Accés a SSL/TLS

2.- Feu un clic a Generar, veure o eliminar sol·licituds de signatura de certificats SSL:

Crear un CSR

3.- Ompliu tots els camps del CSR i feu click a Generar

Generar CSR

4.- Ara hauria de veure la CSR generada:

Certificat CSR

Certificat CSR

Ha de copiar el CSR generat des del servidor cPanel, fer clic en el quadre de text i després prémer Ctrl-A per seleccionar tot el text, i després Ctrl-C per copiar-lo.

Necessitem aquest CSR per comprar el certificat SSL a l'Autoritat de Certificació.

Un cop generat el certificat li enviarem per activar-lo en la seu cPanel:

1.- Activeu el certificat SSL al lloc web: Entreu a cPanel SSL / TLS . Feu clic a Instal·lar i administrar SSL per al seu lloc (HTTPS)

Instalar SSL/TLS

2.- En el menú desplegable Dominio, seleccione el dominio en el que quiera instalar su certificado SSL y, a continuación, haga clic en Autocompletar por certificado

Rellenar SSL/TLS

Haga clic en Instalar certificado

A continuación, verá la confirmación de que se ha instalado el certificado SSL.

Recordi que per qualsevol dubte, estem a la seva disposició a través de suportd'Oswap o bé per telèfon al 900 800 664.

• 0 Els usuaris han Trobat Això Útil
Ha estat útil la resposta?

Articles Relacionats

Què és un certificat SSL?

SSL és un protocol criptogràfic que proporciona seguretat en les comunicacions a través d'una...