Com recuperar la contrasenya?

Per recuperar la contrasenya d'accé a l'àrea de client d'Oswap, sigueixi els passos següents:

1.- Accedeixi a l'adreça següent a la pàgina principal d'Oswap www.oswap.net o directament a l'àrea de client: https://www.oswap.net/clientarea.php

2.- Esculli la opció de Ha perdut la contrasenya?

Recuperación contraseña

3.- Entri el compte de correu per restablir la contrasenya:

Entrar correo cambio de contraseña

4.- El sistema li enviarà un correu automàticament al compte especificat per canviar la contrasenya. Seguiu les instruccions del correu i accedeixi a recuperar-la a través de l'accés (link):

Correo recuperación contraseña

5.- L'accés ens redireccionarà a la pàgina per afegir una nova contrasenya. Us recomanem seguir els consells per a la confecció de la seva nova contrasenya per augmentar el nivell de seguretat del seu compte.

Formulario introducir nueva contraseña

6.- Per a la seva seguretat s'enviarà un correu automàticament informant que s'ha canviat correctament la contrasenya d'accés.

7.- Recordi que per qualsevol dubte, estem a la seva disposició a través de suport d'Oswap o bé per telèfon al 900 800 664.

• 0 Els usuaris han Trobat Això Útil
Ha estat útil la resposta?

Articles Relacionats

Com demanar assistència a Oswap?

Para abrir un ticket de soporte a Oswap referente a un problema  técnico o solicitud de...

Com crear un compte de correu?

Per crear un nou compte de correu primer accedeixi a la seva àrea de client de Oswap.1.- Un cop...